Zip-screens

Udvendig solafskærmning i form af en screen forhindrer varmen i at trænge gennem ruden

Hos A-Lond & Frederiksborg Markisefabrik er vi eksperter i udvendig solafskærmning. Vi har i mere end 20 år produceret screens og markiser fra bunden af i vores eget værksted og systue nær Holbæk. Vores leverandører er alle i europæisk topkvalitet, og vores produkter er godt, gedigent dansk håndværk. 

Before Efter

Vores kunder tæller både private og virksomheder, heriblandt Lagkagehuset, Espresso House og Novo Nordisk. De store erhvervskunder bliver ved med at komme igen, fordi de sætter pris på produkter i topkvalitet. Vi har ingen hyldevarer, men leverer skræddersyede løsninger, der passer til netop den facade, hvor den udvendige solafskærmning skal monteres, uanset om det er et parcelhus eller et erhvervsdomicil.

Reparation af screens

Hos A-Lond & Frederiksborg Markisefabrik tilbyder vi reparation af alle screens – også dem vi ikke selv har leveret. Det betyder, at hvis du har købt en screen et andet sted, og du ikke har mulighed for at få den repareret af dem, kan du ringe til os – så kommer vi og reparerer den.

Når du har købt en screen af os, tilbyder vi både enkeltreparationer og serviceordninger. Om du har behov for det ene eller det andet afhænger af, hvilken screen du har valgt, og hvor meget belastning den udsættes for i forhold til vind, vejr og brug.

Zip-screens

Motoriserede og hårdføre zip-screens til erhverv

En screen, også kaldet et solgardin, er det oplagte valg til udvendig solafskærmning af et vindue i en erhvervsbygning. Holder din virksomhed til i en kontorbygning, kan dine medarbejdere nemt blive generet, når solen bager ind ad vinduet. Det kan forstyrre arbejdet på computerskærmen, og derudover kan det i sommermånederne blive ulideligt varmt indenfor. Et almindeligt rullegardin lader solens varme trænge gennem ruden og derved ind i rummet, hvorimod udvendig solafskærmning som en screen stopper solens varme, inden den når gennem ruden. På den måde kan du undgå, at kontoret overopheder, og det skaber et bedre indeklima for dine medarbejdere.

Et alternativ til screenen kan være vinduesmarkisen. Den har et mere charmerende udtryk, men til gengæld er den også mere vindfølsom. Hos A-Lond & Frederiksborg Markisefabrik rådgiver vi dig gerne om den bedste løsning til udvendig solafskærmning af netop din bygning.

Hårdføre zip-screens i topkvalitet, der kan tåle vind og vejr

Til forskel fra en standard-screen er dugen i en zip-screen låst fast i skinner placeret på hver sin side af vinduet. Det gør screenen mere hårdfør – både i forhold til brug og overfor vejr og vind. En almindelig screen kan tåle i omegnen af 7-8 sekundmeters vind, hvorimod en zip-screen kan tåle 12-14 sekundmeter. Derudover er den langt mere stabil, og den hverken klaprer eller larmer, når det blæser udenfor.

Vælger du en motoriseret zip-screen med vindcensor, kan screenen køre op ad sig selv, hvis der opstår stærk vind. Det gør den mere modstandsdygtig, og du skal bruge færre ressourcer på vedligehold og reparation. Vi tilbyder naturligvis en serviceordning, hvor vi kan køre forbi og reparere dine zip-screens, hvis uheldet skulle være ude.

 

Hos A-Lond & Frederiksborg Markisefabrik anbefaler vi altid zip-screens til erhvervsbygninger. Dels fordi de ofte er mere udsatte for vind og vejr, da bygningerne tit har mange etager og sjældent er i læ, og dels fordi screenen ofte skal kunne tåle mere hårdhændet behandling. Du kan være sikker på, at en screen fra A-Lond & Frederiksborg Markisefabrik er modstandsdygtig over for alt slags vejr og kan holde i mange år.

Forebyg dårligt indeklima med en motoriseret zip-screen med solcensor

Hos A-Lond & Frederiksborg Markisefabrik laver vi altid skræddersyede løsninger, så screenen passer til netop den facade, den skal monteres på. Vi har produceret og monteret tusindvis af screens til virksomheder, og vi anbefaler altid, at man vælger en motoriseret zip-screen til en erhvervsbygning. Med en motoriseret screen kan du afskærme solen med blot et enkelt klik på en fjernbetjening. Motoren placeres inde i en diskret kasse, der speciallaves til netop din bygning, så det ser naturligt ud på facaden.

 

Hvis du vælger en motoriseret zip-screen med solcensor til din virksomhed, kan screenen køre ned af sig selv, når solen står skarpt ind igennem vinduet. Det er en stor fordel for dine medarbejdere. Dels skal de ikke selv sørge for at køre screenen ned, og det forebygger dårligt indeklima, fordi kontoret ikke når at overophede. Derudover undgår du også, at dine medarbejdere bliver afbrudt i deres arbejde af skarp sol på computerskærmen og selv skal til at køre screenen ned. 

Skræddersyede zip-screens i materialer og farver, der passer til din virksomhed

Screen-dugen kan laves i et materiale, der tillader lyset fra solen at trænge igennem, samtidig med at varmen holdes ude af rummet. Indefra kan du se igennem screen-dugen og ane, hvad der findes på den anden side af vinduet, og samtidigt kan folk udefra ikke se ind – ligesom ved tonede ruder i en bil. På den måde føler man sig ikke på samme måde lukket inde i rummet, som man kan gøre med et rullegardin. Screen-dugen kan naturligvis også laves i et mørklægningsmateriale, hvis det er ønsket.

 

Som standard fås screen-dugen i hvid (9010) og grå (9006). Hvis bygningens vinduer er malet i en specifik RAL-farve, eller hvis din virksomhed har et særligt ønske til screen-dugens farve, kan vi producere dem i en bred pallette af RAL-farver i vores egen systue mod et mindre tillæg. 

Pris for zip-screens til erhverv

Prisen for zip-screens til erhverv afhænger af mange faktorer, fx antal, størrelse, materiale, farve, og om de skal produceres med eller uden motor og censor. Vi har ingen hyldevarer, da alle vores produkter er skræddersyede til hver eneste kunde – derfor er prisen også meget individuel.

 

Du er altid velkommen til at kontakte os over mail eller telefon for at få råd, vejledning eller et konkret tilbud på zip-screens til netop din virksomhed.

Zip-screens og standard-screens skræddersyet til private boliger

Har du et vindue, hvor solen på varme dage bager ind og overopheder rummet? Eller et vindue ud til en befærdet vej, hvor du gerne vil afskærme for nysgerrige blikke uden at lukke af for sollyset? Så kan udvendig solafskærmning i form af en screen være det oplagte valg til din bolig.

 

Til forskel fra et almindeligt rullegardin afskærmer screenen for solens varme på ydersiden af ruden. Det betyder, at varmen ikke trænger ind i rummet, og derved bliver det heller ikke overophedet. Samtidigt kan screen-dugen laves i et materiale, der fungerer lidt på samme måde som tonede ruder en bil – du kan se konturerne af, hvad der foregår udenfor, og sollyset vælter ind i rummet, uden at nogen på den anden side kan se ind. 

Til private boliger fås screens både i standardmodellen og som zip-screens – begge kan desuden laves med eller uden motor. Valget afhænger ofte af, hvilken type facade den skal monteres på, hvor meget læ der er omkring vinduet og selvfølgelig dit budget.

Standard-screens med eller uden motor til vinduer i læ

En standard-screen ligner et almindeligt rullegardin, der blot er monteret på ydersiden af vinduet – deraf også tilnavnet solgardin. Det, der kendetegner en standard-screen til forskel fra en zip-screen, er, at dugen hænger løst ned fra oven. Det betyder, at den kan tåle i omegnen af 7-8 sekundmeter vind, og derfor bør den kun monteres på vinduer i nogenlunde læ, som ikke er udsat for stærk vind. Hos A-Lond & Frederiksborg Markisefabrik tilbyder vi en serviceordning, hvor du altid kan ringe til os, hvis uheldet skulle være ude, og du har brug for at få din screen repareret.

En standard-screen kan fås med eller uden motor. Vælger du en screen uden motor, vil der sammen med screenen blive monteret et håndsving, som kan køre screen-dugen op eller ned. Afhængig af, hvordan facaden er bygget op, kan håndsvinget enten være indendørs eller udendørs. Det kræver ofte et større indgreb i facaden, hvis håndsvinget skal være indendørs, og derfor kan det i nogle tilfælde bedre betale sig at investere i en motoriseret screen.

 

Vælger du en motoriseret screen, vil vi sammen med screenen montere en diskret kasse, der er speciallavet, så den passer til facadens stil. Heri gemmer motoren sig, og du vil ved et enkelt tryk på en fjernbetjening være i stand til at køre screenen op og ned. Hvis du vælger en motoriseret screen med sol- og vindcensor behøver du ikke være bekymret, hvis du er ude af huset og ser, at det blæser op. 

Zip-screens til private: Slip for bekymringer om vind og vejr

En zip-screen fungerer på samme måde som en standard-screen – dog med den afgørende forskel, at screen-dugen er fastlåst i skinner på hver side af vinduet. Det betyder, at en zip-screen er langt mere modstandsdygtig overfor vejr og vind. Hvor standard-screenen kun kan tåle 7-8 sekundmeter vind, kan en zip-screen klare helt op til 12-14 sekundmeter. Det betyder, at du med ro i sindet kan forlade dit hjem i vinterhalvåret, hvor vejret i Danmark ofte er ustadigt og meget blæsende.

 

Derudover er en zip-screen motoriseret. Det betyder, at du ved et enkelt klik på en fjernbetjening kan køre screen-dugen op og ned. Vil du være helt sikker på, at din screen-dug ikke bliver beskadiget af blæsevejret, kan du investere i en zip-screen med vindcensor. Når vejret blæser op, og censoren registrerer meget stærk vind, vil screen-dugen automatisk køre op, så den ikke tager skade. Du kan også få en solcensor til din motoriserede screen – så kører screen-dugen automatisk ned, hvis solen står skarpt ind gennem vinduet.

Skræddersyede screens, der passer til netop din indretning

Hos A-Lond & Frederiksborg Markisefabrik laver vi din screen fra bunden af i vores eget værksted og egen systue lidt uden for Holbæk. Vi svejser dugen i stærke materialer kaldet Ferrari, Soltis, Copaco eller Serge 600. Det er muligt at vælge en screen-dug, der fungerer på samme måde som tonede ruder i en bil. Indefra kan du se konturerne af, hvad der er udenfor vinduet, og der kommer masser af lys ind, uden at nogen udefra kan se ind. Ønsker du en mørklægningsdug til fx et soveværelse kan vi også sagtens lave det.

 

Screen-dugen fås som standard i grå. Hvis dine vinduer er malet i en specifik farve, kan vi med stor sandsynlighed lave screenen i samme farve mod et mindre tillæg – vi har nemlig en palette af over 30 farver, som screen-dugen kan leveres i.

Pris for screens til private

Eftersom alle vores screens er speciallavede og tilpassede til hver enkelt bygning, er priserne også meget individuelle. Prisen afhænger blandt andet af, om det skal være en standard-screen eller zip-screen, størrelsen på screenen, om den skal være motoriseret eller ej, og om den skal have sol- og vindcensor. Du er altid velkommen til at kontakte os, og så giver vi et uforpligtende tilbud på en screen, der passer til netop dit hjem.

Specifikationer til zip-screens og standard-screens

Montage

Screens er kendetegnede ved minimale indbygningsmål og kan
derfor problemfrit monteres under næsten alle forhold.

Screen-dug

Screen-dugen er fremstillet af specielt slidstærkt
polyester, der er forstærket med aluminiumstråde. Når screen-dugen ikke er i
brug, beskyttes den mod vind og vejr i en aluminiumskassette. Screen-dugen kan
leveres i mere end 30 forskellige farver.

Stel

Stel, beslag og kassette er fremstillet af ekstruderet
aluminium/pulverlakeret aluminium (RAL-farver). Alle dele er
vedligeholdelsesfri.

Betjening

Betjeningen kan enten foregå manuelt eller fjernbetjent ved
hjælp af motor. Ved anvendelse af motor er der mulighed for seriekobling samt
automatisk sol- og vindstyring.

ER DU I TVIVL OM VALG AF PRODUKT?

KONTAKT OS OG FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD

Velkommen til A-Lond og Frederiksborg Markisefabrik

Handler du som privat eller erhverv?