Udendørs solafskærmning

Solafskærmning i godt, gedigent, dansk håndværk

Hos A-Lond og Frederiksborg Markisefabrik er vi eksperter i solafskæmning, og vi har mere end 20 års erfaring i at producere og montere alle typer af screens, persienner o.lign. Alle vores leverandører er europæiske, og solafskærmningen produceres på vores eget værksted lidt uden for Holbæk. Vi laver skræddersyede løsninger, så du kan få en løsning, der passer lige nøjagtigt til din forretning.

En screen er et udvendigt rulle- og solgardin, der udgør en både elegant og diskret form for solafskærmning. Screens er særdeles velegnede til såvel større som mindre vinduespartier. Derfor er en screen en oplagt løsning i forbindelse med solafskærmning på kontor- og industribygninger, institutioner og lignende.

Specifikationer

Screens er kendetegnede ved minimale indbygningsmål og kan derfor problemfrit monteres under næsten alle forhold.

Screendugen er fremstillet af specielt slidstærkt polyester, der er forstærket med aluminiumstråde. Når screendugen ikke er i brug, beskyttes den mod vind og vejr i en aluminiumskassette. Screendugen kan leveres i mere end 30 forskellige farver.

Stel, beslag og kassette er fremstillet af ekstruderet aluminium/pulverlakeret aluminium (RAL-farver). Alle dele er vedligeholdelsesfri.

Betjeningen kan enten foregå manuelt eller fjernbetjent ved hjælp af motor. Ved anvendelse af motor er der mulighed for seriekobling samt automatisk sol- og vindstyring.

En indvendig persienne er en tidløs og funktionel løsning, der yder en effektiv form for solafskærmning. Indvendige persienner kan med fordel anvendes i kontorbygninger, forretninger og institutioner samt i private hjem, hvor der er brug for større persienneløsninger.

Specifikationer

En indvendig persienne kan med sine minimale indbygningsmål monteres under næsten alle forhold.

Den indvendige persienne fås i henholdsvis træ og pulverlakeret aluminium (RAL-farver) med en lamelbredde på 25-35 mm.

Betjeningen kan enten foregå manuelt eller fjernbetjent ved hjælp af motor. Ved anvendelse af motor er der mulighed for automatisk solstyring.

En udvendig persienne er en effektiv form for solafskærmning, der samtidig er solid og holdbar i al slags vejr. Udvendige persienner udgør en stilren og diskret løsning, der er specielt velegnet til større vinduespartier som for eksempel på både større og mindre kontor- og industribygninger, institutioner og lignende.

Specifikationer

En udvendig persienne kan på grund af sine minimale indbygningsmål monteres under næsten alle forhold. Persiennen kan køres op i en diskret dækkasse, når den ikke er i brug, eksempelvis på en grå vinterdag.

Den udvendige persienne er fremstillet af pulverlakeret aluminium (RAL-farver) med en lamelbredde på 50-80

Betjeningen kan enten foregå manuelt eller fjernbetjent ved hjælp af motor. Ved anvendelse af motor er der mulighed for seriekobling samt automatisk sol- og vindstyring.

En kvalitetssikret løsning til fx din restaurants udendørs spiseareal.

For Fra

ER DU I TVIVL OM VALG AF PRODUKT?

KONTAKT OS OG FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD

Velkommen til A-Lond og Frederiksborg Markisefabrik

Handler du som privat eller erhverv?