Privatlivspolitik

Hvem er vi

Vores webstedsadresse er: https://www.a-lond.dk.

Hvilke personlige data vi indsamler og hvorfor vi indsamler det

Kontaktformular

Når besøgende skriver i kontaktformularen på webstedet, indsamler vi de data, som vises i kontaktformularen, og også den besøgendes IP-adresse og browserens user agent string for at hjælpe med at opdage spam.
Kontaktformularen vil efterfølgende sende en mail til virksomhedens mailboks, hvorefter den manuelt vil blive behandlet. Karakteren af data i kontaktformularen er ikke af særlig følsom karakter, da informationerne kan findes via krak/DGS eller lignede.

En anonymiseret streng som er oprettet ud fra din e-mailadresse (også kaldet et hash), kan leveres til Gravatar tjenesten for at se om du bruger denne. Gravatar tjenestens privatlivspolitik er tilgængelig her: https://automattic.com/privacy/.

Medier

Indlejret indhold fra andre websteder

Artikler på dette websted kan indeholde indlejret indhold (f.eks. videoer, billeder, artikler osv.). Indlejret indhold fra andre websteder opfører sig på nøjagtig samme måde, som hvis den besøgende har besøgt det andet websted.

Disse websteder indsamler måske data om dig, bruger cookies, indlejrer ekstra tredjeparts sporing, og overvåger din interaktion med dette indlejrede indhold, heriblandt at spore din interaktion med indlejret indhold, hvis du har en konto og en logget ind på det websted.

I dette specifikke tilfælde indsamler videoerne på hovedsiden data ift. hvor mange der ser videoen, længde af visninger pr. bruger. Der er ingen data ift. hvem eller hvor pågældende visning er blevet vist henne.

Analytics

Hvem vi deler dine data med

A-Lond og Frederiksborg Markisefabrik deler ikke dine data medmindre du først er oplyst herom.

Hvor længe vi gemmer dine data

Kontakformular informationer vil blive opsamlet i virksomhedens indboks. Denne tømmes indenfor en 5 årig periode (primært grundet pladsmæssige forhindringer), hvorefter man ville blive nødt til at indtaste kontaktinformationer igen.

Hvilke rettigheder har du over dine data

Hvis du har en konto på dette websted, eller har skrevet kommentarer, kan du bede om en eksporteret fil med de personlige data vi har liggende om dig, heriblandt alt data, du har givet os. Du kan også bede om, at vi sletter alle personlige data, vi har om dig. Dette indbefatter ikke nogen form for data, som vi er forpligtede til at gemme af administrative, lovmæssige eller sikkerhedsmæssige grunde.

Hvor vi sender dine data

Besøgendes kommentarer/kontaktformular indtastninger kan muligvis blive kontrolleret af en automatisk spam-genkendelse tjeneste.

Din kontaktinformation

Yderligere information

Hvordan vi beskytter dine data

Hvilke databrudsprocedurer vi har på plads.

Hvilke tredjeparter vi modtager data fra

Hvilke automatiserede beslutninger og/eller profilering vi foretager med brugerdata.