Vinduesmarkise

Anvendelse: En vinduesmarkise er den perfekte løsning som solafskærmning, idet den er kendetegnet ved en stor udfaldsvinkel. Den kan med fordel anvendes på såvel kontor- og industribygninger, institutioner, forretninger og restauranter, som på villaer og lejligheder.

 

En variant af vinduesmarkisen er en markisolette. Markisoletten er særdeles velegnet på kontorbygninger, institutioner og lignende, der ofte er kendetegnet ved høje vinduespartier. Fordelen ved markisoletten er, at markisedugen på den øverste del af vinduet falder lodret som et rullegardin, før markisedugen på den nederste del får et skrånende udfald som en traditionel vinduesmarkise. På denne måde undgås et ellers stort udfald på markisen, og sidesolen elimineres, samtidig med at udsynet bevares.

 

En vinduesmarkise monteres enten direkte på vindueskarmen eller på væggen oven over vinduet. Vinduesmarkisen fås også som kassettemarkise, hvor en diskret kassette monteret på væggen/karmen beskytter markisedugen, når den ikke er i brug.

 

Markisedug: Markisedugen er fremstillet af teflonimprægneret akryl, der virker smuds- og vandafvisende. Markisedugen fås ensfarvet, stribet eller mønstret i mere end 100 forskellige farver og dessiner. Derudover er der mulighed for lige eller buede flæser samt tryk efter ønske f.eks. firmalogo.

 

Stel: Stel, beslag og kassette er fremstillet af ekstruderet aluminium/pulverlakeret aluminium. Stellet er selvsmørende og kræver derfor ingen vedligeholdelse.

 

Betjening: Vinduesmarkisen kan betjenes indendørs/udendørs. Betjeningen kan enten foregå manuelt eller fjernbetjent ved hjælp af motor. Ved anvendelse af motor er der mulighed for seriekobling samt automatisk sol- og vindstyring.

© 2016 A-Lond & Frederiksborg Markisefabrik

Kontakt os online