Terrassemarkise

Anvendelse: En terrassemarkise har et særdeles stort udfald, hvilket gør den velegnet til private boliger, forretninger og restauranter m.m. Terrassemarkisen har en kraftig og solid konstruktion, der kan bære en stor markisedug, og udgør på denne måde et godt supplement til såvel dagligstuen som butiksarealet.

 

En terrassemarkise er konstrueret til væg- eller tagmontage. Terrassemarkisen fås også som kassettemarkise, hvor markisedugen ligger skjult og beskyttet i en diskret kassette placeret på væggen, når markisen ikke er i brug.

 

Markisedug: Markisedugen er fremstillet af teflonimprægneret akryl, der virker smuds- og vandafvisende. Markisedugen fås ensfarvet, stribet eller mønstret i mere end 100 forskellige farver og dessiner. Derudover er der mulighed for lige eller buede flæser samt tryk efter ønske f.eks. firmalogo.

 

Stel: Terrassemarkisen er forsynet med et ekstra kraftigt stel med indbyggede fjedre, hvilket sikrer, at markisedugen altid er stram. Stel, beslag og kassette er fremstillet af ekstruderet aluminium/pulverlakeret aluminium. Stellet er selvsmørende og kræver derfor ingen vedligeholdelse.

 

Betjening: Terrassemarkisen kan betjenes indendørs/udendørs. Betjeningen kan enten foregå manuelt eller fjernbetjent ved hjælp af motor. Ved anvendelse af motor er der mulighed for seriekobling samt automatisk sol- og vindstyring.

© 2016 A-Lond & Frederiksborg Markisefabrik

Kontakt os online